Oldtimer motorbeurzen overzicht

Onze de motorrijders zijn ook veel mensen die op een oldtimer rijden. Dit zijn veelal klassieke motoren van voor 1980. Het is niet alleen een mooie hobby, maar het draagt ook bij aan het behouden van deze historische machines. Ze staan meestal ook niet stil, omdat de meeste bezitters er ook graag in of op rijden. Je ziet ze meestal in de zomermaanden op de weg. Dit fraai beeld is bij iedereen wel bekend. Je kent ze wel van die stoeten van klassieke motoren en/of oldtimer auto’s die je regelmatig tegenkomt. Wie zelf een oldtimer motor bezit of misschien helemaal hoteldebotel is van deze fraaie oude machines uit vervlogen tijden adviseren wij van motor-rama om af en toe eens een bijeenkomst of beurs te bezoeken. Je zult versteld van wat er allemaal “nog” te krijgen is en wat je er kunt leren en vooral wat voor moois je allemaal kunt zien. Bij dit soort evenementen hangt altijd een positief en gelaten sfeertje welke tóch wel eens als apart ervaren kan worden, maar dan op een leuke manier natuurlijk. Een nieuwe beurs voor classic oldtimer motors wordt gehouden in Ulft. Dit is dan ook het eerste evenement van dit overzicht.

Oer Classics in Ulft

meister oer classics fotoDe oer classics is een jaarlijkse beurs voor liefhebbers van oldtimer & classic motorfietsen. In November 2018 is de eerste editie.  De locatie is de 5500m2 grote SSP-hal gelegen op het DRU Industriepark te Ulft. Deze locatie is met name geschikt vanwege de industriële uitstraling.

De meeste motoren die je hier aantreft komen uit de 50, 60 en 70’er jaren van de vorige eeuw.

Degene die de honger moet stillen kan buiten enkele foodtrucks vinden.

De tickets kosten enkel 7,50 euro voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Tickets zijn gewoon verkrijgbaar aan de kassa.

Website: oer-classics.nl

Wanneer: 11 November 2018 (van 10:00 tot 18:00)

Als je geïnteresseerd bent om deel te namen ga dan naar: oer-classics.nl/Deelnemers/